Инфекции

infectionsИнфекциите се причиняват от различни патогенни организми, които навлизат в човешкия организъм, размножават се и започват да му вредят.

Всички ние развиваме широка гама от инфекции, но нашият организъм успява да се пребори с тях бързо. Някои хора, обаче, развиват устойчиви, дългосрочни (хронична) инфекции. По-голямата част от хроничните инфекции са причинени от вируси, като например хепатит или херпес. От друга страна към хронични бактериални инфекции са по-склонни пациенти с диабет, както и тези с отслабена имунна система.

Вирусни инфекции
Респираторните инфекции на горните дихателни пътища, носа и гърлото са най-често срещаните форми на вирусни инфекции.

Някои комбинирани хомеопатични продукти подпомагат успешно организма в борбата с вирусите и същевременно подсилват имунната система на пациента.

Бактериалните инфекции
Бактериите се срещат в почти всякакъв вид в околната среда, и могат да живеят от изключително горещо до супер студено, а някои дори в радиоактивни отпадъци. Голям е броят на бактериите, които живеят в телата ни, но в повечето случаи те не причиняват никаква вреда на човека.

Сравнително малък брой бактерии водят до болести при хората. Някои от най-смъртоносните болести и опустошителни епидемии в човешката история са причинени от бактерии.

Разбира се инфекциите могат да бъдат причинени освен от вируси и бактерии, също така и от гъбички или паразити, които попадат в човешкия организъм и започват да се размножават.

Напълно безвреден метод в борбата с инфекциозните агенти е честотно-резонансната тарапия

Според нашия опит, най-ефективният и напълно безвреден метод в борбата с инфекциозните агенти е прилагането на честотно-резонансната терапия. При тази терапия се въздейства върху организма с определени честоти, в зависимост от проблема.

С помощта на компютърна диагностика се открива какви са конкретните причинители на инфекцията, и след което се прилага честотна терапия, чрез която успешно се премахват наличните вируси и/или бактерии, както и гъбички и паразити. Напълно безвреден метод, който свежда използването на антибиотици до минимум.

Повече за този вид терапия, моля прочетете тук.